Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ako vrijedi 180 miliona, ja vrijedem 45 a igram samo termine nekad... Bas je ovo postalo sega ove cijene igraca
Haaland 20 miliona pametnom dosta.
Po ko zna koji put da obajasnim vama kvazistrucnjacima bez mozga. Ako ima otkupnu klauzulu 180 mil to ne znaci da vrijedi toliko. Vrijednost igraca je onolik koliko je neko spreman da plati za njega a ne koliko se trazi za njega
Ovo je odgocor na Raiolino lapdrnje oko odnosa prema Pogbi znaci ovaj ne mrda nigdje po ovoj cijeni a hocel igrat pitanje je. Na kraju nek ode djabaka kad mi istekne ugovor a Raioli sismis.
Za danasnje standarde ne vrijedi vise od 40-50m i ta cijena je iskljucivo zbog "brenda"
On ne vrijedi vise od 60 miliona ali ovo je realna cijena za bezobrazluk njega na terenu i njegovog menadzera van terena. Manu kopira PSG, - "hoces da ides frajeru - zviz" .
Pogba govorio si da ti je Mancester kuca i da se vracas kuci , otkud sad da zelis napustiti ? 😂
Ma hajte molim vas, Real Madrid za 100 milijuna kupio Modrića, Kroosa, Casemira ,Isca i Valverdea. Pa sad vidi, neki Pogba da vrijedi više od 100 miljuna ???
ahahahahahaha jel daju i 100 kg zlata uz pogbu??
Pogba u ovoj formi vrijedi 30 do 40 Mio. I to najviše zbog marketinga. Trenutno ima na desetine bolji i mlađi igrača za slične cifre.
Cuj 180 mil , ovakve su u srednjem vijeku mijenjali za kucne predmete
Ko je lud da da za njega tolike pare? On se polako pretvara u Balotelija.
Malo za ovog maestra 🙈🙈
ja ih dao 300 miliona rsd!😂😂😂
za ovu ragu toliko love, pa nije niko lud.