Sir Alex Ferguson
0

"Manchester United neće više nikoga dovoditi"

Totalsport
Alex Ferguson (Foto: AP)
Alex Ferguson (Foto: AP)
Manchester United zaključio je prelazni rok za nogometaše i nikoga više neće dovoditi u svoje redove. Potvrdio je to engleskim medijima klupski menadžer Sir Alex Ferguson.

Chris Smalling i Javier Hernandez jedini su među "crvene vragove" pristigli igrači ljetnog transfernog roka, a tako će i ostati veli Ferguson, uvjeren da i s postojećim kadrom može jurišati na trofeje u sezoni koja je pred početkom.

"Ne vidim šta bi nam još koji transfer dobro donio. Zadovoljan sam postojećim kadrom i neću nikoga više dovoditi samo zato što bi neki željeli vidjeti da nogometno jako ime stiže u klub. Navijači su ti koji insistiraju na pojačanjima, oni svake godine priželjkuju dolazak neke zvijezde u klub. Mi, pak, gledamo sastav koji imamo i pitamo se što trebamo. Pregledao sam i ja popis imena za koje mnogi govore da su nam dostupni. Nije me uzbudio. Pogotovo nam nisu potrebni napadači. Welbeck i Diouf će na posudbu, pa nam ostaju još petorica: Berbatov, Rooney, Owen, te Macheda i Hernadez. Dovoljno ih je", zaključio je trofejni menadžer.