Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Man. 0 : 2 Barcelona Chelsea 1 : 1 Barcelona Bayern 1 : 5 Barcelona
a ko bi drugi?? GLORY GLORY MAN UNITED!
pa onda ti nisi dobro upucen u situaciju, rela madrid je digao kredit prvo od 200M da moze isplatiti plate igracima i dovesti ronalda i kaku a zatim jos jedan kredit digli od 115M evra da mogu dovesti jos neka pojacanja, manchesteru ce novac od ronalda biti uplacen kad poptise ugovor, a onda tek idu kupovina igraca i ulaganje. od prodaje teveza 30% ide manchesteru, tako da manchesteru su potrebna realno 3 pojacanja, jedan napadac( Berbatov nema pojma) da zamjeni teveza, krilni igrac u zamjenu za ronalda te jedan vezni igrac. ta 3 pojacanja su sasvim dovoljna.
Ovo nam je kusur realno, za SAF-ovih zvaka
za mene ko navijaca Uniteda ovo nista ne znaci. gdje su pojacanja? pola ekipe otislo a niko nije doso. ne moze se rec da nemamo para. jest da ih ne volim, al real jedini ima mu*da da iskesira brdo para za igraca
jest jest,Man Utd je najbolji hahahaha sjetite se Rima :)
imamo para, redovna nam je plata, micim, atmosfera je super. vidimo se sljedece sezone. SAF fala ti.
oho ,Bayern u cetvrtfinalu ispusio od Barce ,ali opet na drugom mjestu :D super Bayern 4life
Nani upravu si..there is only one UNITED
zna se ko je najbolji taj najviše i zarađuje
http://serpico.forums-free.com/e-knjige-na-ex-yu-jezicima-f20.html
To ti znači da ljudi u svijetu više vole gledati MANCHESTER UNITED nego barcelonu.
Kakav je ovo komentar majek vam? \"Po njoj su najviše zaradili u Manchester Unitedu, makar je engleski tim izgubio trofej najbolje ekipe Evrope porazom u rimskom finalu od Barcelone 2-0.\" Zalosno!