Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
veličina prvo od čovjeka, pa onda od igrača..
Zanetti... Gromada od čovjeka i igrača.
Inter je to vec uradio.
Najkorisniji fudbaler Intera u zadnjih 20 godina...
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH
Ali zato Inter ne može. Prc Milojka, vama onakav Shalke šukno 5 komada u po Milana. Je li ti napokon postalo jasno šta se desilo?
mogu i ja dobit na bingu,al ne dobijem!
Ma ima Mesi da vas ishlupa KI.TO.M po celu, a Fergusonu da ga turi mjesto zvake! ;)
koji je ovo kralj!!! steta sto nije bosanac!
FORZA CAPITANO
Glupo pitanje zahtjeva glup odgovor.
UBIIICEEE IH MANCHESTEEEER UNITEEEEEEEED
Ovom covjeku svaka cast od srca jer je covjek za 10 i sportista za 10 ...i malo ko se moze pohvaliti da traje kao on... Javiere kapa dole !
e vala ako messi simulira sta onda radi ronaldo? p.s. zanetti, upravu si, moze, ko prije 2 godine :)
U Rimu vas je pomeo tornado, dugo su vas poslije toga tražili zato polako sa naredbama vjetar je opasna stvar.I veliki Giggs je rekao da ste izgledali smješno
moze ko i 2009 hahah prc prc