Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako se rasipaju novcem a 50% ljudi na svijetu nemaju sta da jedu,cuj 100 miliona eura,sa tom svotom novca mozes nahraniti pola gladnih u africi,kako ih nije stid,fudbal je postao biznis i nista vise,trebaju fifa i uefa da stave barijeru na velicinu transfera,ovo vise nema smisla!
pa bravo sine, to ti je fudbal
Nema tu PSG sanse ni 0,000001 % zna se ako CR odluci ic iz reala, a mancho bude spreman ga kupit, to je vec rijesena stvar !!!
u svemu tome su igraci kao gladijatori, kao rasni konji, ne pitaju se oni gdje ce vec idu gdje ih gazda najbolje utopi :)