Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mančester od kako je otišao sir Aleks postade prosječna ekipa bez velikih ambicija (to se može primjetiti kroz transfere). Dakle uzeli Alexisa, sada će Dybalu. Ne znam kada su zadnji put posle Pogbe (čiji je kvalitet takođe jaaako upitan) doveli kvalitetnog igrača.?!
Alexis je daleko najgori igrac danjasnjice bez imalo sportskog duha. Na pocetku karijere dok je igrao za udine,barcu je bio vise nego dobar onda su uslijedila dva transfera u engleskoj gdje vidio da se moze proci i ako ne igras dobro a plata je i dalje tu. U manchesteru nije opravdao ni funtu plate. Daleko najgori igrac!
@Charlie30 Katastrofalan potez Murinja. On je već u Arsenalu bio u lošoj formi. Toliko preplaćenih igrača za koje se klubovi nadmeću, a kvalitet da Bog sačuva. Šta bi tek rekli za Freda? Murinjo ga doveo za 50 miliona. Nikada nisam vidio brazilca sa lošijom tehnikom.
KAKO GA WENGER UVALIO MAJSTORSKI I OVI POSLIJE SVEGA DOVEDE DIYABALU? FAKAT POSTALI SMJEŠNI
@NONAMEXXL da pratiš imalo znao bi da ga nije uvalio, nego da je džaba došao ... a da je loš, jeste
@NONAMEXXL Wenger je za njega dobio "strašnog" Mikhtariana. Opet je MU lošije prošao, prvenstveno zbog nezasluženo visoke plate, ali su se riješili panja od 40 miliona.
Pa nisu valjda toliko poremećeni da ovo urade.Dybala jest bio loš ove sezone,ali to ne znači da je loš igrač,ko prati Juve zna kakav je bio 2017,2018..Btw Sanchezu je 30 godina a ovom 25....
@RockyBalboa99 Dybala nije zadovoljan u Juveu. Pisalo se da bi Lukaku u Juve. I Darmian je u toj priči.
MERHABA askeri
Kažu iz Juventusa, Dybala može u United pod uslovom da zadržite sebi Sancheza.
ova ispadne tekst kad novinar malo prespava, zakasni na posao i onda objavi ono sto je sanjao