Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fakat jesi glup
Mali je igrao na nekom turniru ovdje u BiH prosle godine i postigao 40 golova, neki street football turnir, nezz tacno o cemu je rijec, zanimljivo.
Sa-x najjaci ste ocam`.Nema vas jaci,ostali su za vas male p.izde, koliko ste nepismeni :) Samo naprijed sa-x mozda dobijete nagradu oskara za nepismenost.
joj naslova, svasta hahaha
\' Igrao je čak za Portugal na Svjetskom prvenstvu beskućnika\' hahahahahaha...... s-x, no comment........
Povedi i mene i moju porodicu,odrzavati cemo vam travu na stadionu. hahahahahahahahahhahahahahaha
baš je glup a još i nepismen
HAHAHAHAHAHAH :D bosanac najsiludji :D
glup si
kojtao je Sir Alex Fergusona... nisam znao da Sir od svoje plate dovodi igrace... fino od njega... da je nama jedan takav trener... svaka čast Alexe...