Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gromada nasa 💪
@fallaini...; i ja ću sa Kolašincem kod mačkove mame
idem i jaaa.......IDEM I JAAAAAAA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za ove dezurne skepticare i ljubomorne neka pogledaju sluzbenu stranicu Man City i uvjere se. Ko god je gledao utakmicu sa Grckom ne bi ga trebala zacuditi ova vijest.
Moderan igrač,,jak,čvrst,prodoran,,može igrati u bilo kojoj ligi,..po meni najbolje bi mu bilo da pređe u Bayern
Pa i ne cudi me da ga hoce. Nakon one utakmice sa Grckom sve je moguce
Najbolje u wh, al ima problem sto je tu cresswell koji je jedan od boljih u pl
RAZARAČ
Bravo Sejo, aka Sejo sarma, tenkovski udar sa lijeve strane, Lulicu je vrijeme na klupu, nek ti je sretno sa onim gurbetom od Guardiole....
https://www.mancity.com/news/first-team/2016/11/17/man-city-chasing-sead-kolasinac/1479369888249đ Evo za ove što ne vjeruju.
Balijanderima krivo kad neki Srbin ili Hrvat iz tzv. bejha ode da igra za svoju reprezentaciju a ne vide nista sporno u igranju ovog kokosinjca iz Srbije za tzv bejha. Teska li je muka i bolest u glavama nasih poturica.
Šta ima turčine?
@BW1 Ovaj kokosinjac nije vidio tzv bejha u svom zivotu dok nije dobio poziv iz saveza, znaci VIDIO NIJE tzv bejha do neke 20 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kolašinac je iz plemena Kuč.
Bolje je da se zamjeriš bilo kome samo ne ovom MOMČINI. SRETNO!!!!!!!!!!!
po cemu to City vodi, ne procitah ja ovdje koliko je bodova u prednosti? Romi je svaki klub konkurencija, a gdje ce covjek otici ili nece to mozda zna samo Dodik, posto vidim da i on zna stvari unaprijed :)
zmaj od kokošinjca.
A što se slatko nasmijah :) Znači Kolašinac je sad taj kojeg ćete selit u razne klubove :)))
Zvanična stranica Man Citiya ;) Pogledaj pa komentariši.
http://www.liverpoolfc.com/news/media-watch/241649-rumours-liverpool-and-chelsea-battle-for-kcolasina