Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
umjesto sto pljujete po dzeki nadite zivot luzeri
Mirise na Vlahadiju ovdje nesto !!! Crknite dusmani ljubomorni!!
Dzeko hin razvalijo.
ebo vam goal united mat
Cojce, pola Citya zabili danas a Dzeko nije medju njima. Imo je finih sansi ove zadnje dvije igre za City gdje je dobio 90 min. Sve ih upropasti. Ali hajd, barem je nadoknadio protiv Grcke.
Sve dok pogadja za repku, sto se mene tice ne mora nikad pogoditi u City.
hahah SLJIVOTREEEEEESSSS :DDDD mapoj nema lik, dok ga miske ne strefi u kockastu vuglu pa se odbije lopta u gol :D
Dzekson umoran od karanja prdoslavne stoke 22 marta
ne komentarisu vec od suza ne vide tastaturu, kakvom nc kloc nije mogao dati gol, dobro neko prokomentarisa kompanija
Vlasi i Škutori komentarisu , niti jedan normalan Bosnjak nece lose reci protiv naseg dijamanta Mamu vam je....bem gubavu vlasko skutorsku FORZA DZEKO !
+15
stvar je jasna, dzeko se kretao ko gepard tako da mu ne mozes uzeti loptu, prolazio je protivnicku odbranu kao noz kroz puter, samo nije imao srece da da gol
kloc
Gledo sam pomalo tekmu, Jesti mi krivo sto ga dade cigo Tevez! Dzeko nije imao srece nikako, nije lose igrao, ali sta ces. Nema njemu nazalost neke srece u ovome klubu, daj Boze da ode u Bundesligu opet.
jedno pitanje, koliko vam bježi United???