Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je love i Pepa osvojice i sljedeće godine
Trostruku krunu je osvojio United 1999 sa igračima tipa G.Neville, J.Blomqwvist, H.Berg...ova "trostruka " kruna je pitchkin dim
Pusy smoke, ala Fufe...
Kad je City osvojio ligu prvaka
Kurcobao kup najvažniji nema ko ga nije osvajao u Engleskoj 😂😂😂😂
@lale gator Zeljo ga nije osvojio!
I onda mi dodju likovi i kazu da Mancheseter City ne spada medju top 5 klubova svijeta i elitu. Na stranu instant navijaci i novac upumpan u njih, ali oni samo rade zadnjih 10 godina, sto su Real, Barca i United radili kroz citavu povijest. Osvojit trostruku krunu u Najjacoj ligi svijeta, skidam kapu.
misliš Real , Bajern, Liverpool pa tek onda ostali?😂😂🤣🤣
@JahacMagle2019 @lale gator hahaah a kad je taj Mancester osvojio ligu prvaka, kad je bio u finalu jednom dvaput pet puta ???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Shitiju 3-dupla kruna, Pitarima, pardon Dzigerpulu chuna!
najvažniji im onaj kurcobao kup😂😂😂🤣
Naslov bi trebao biti “Manchester city je prvi tim koji je osvojio trostruku krunu u Engleskoj”
Osvajo je United druze,dobar je naslov pozz
Bismillahi rahman ni Raheem