Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ja mislio da sitiju nedostaje napadac ....
ma neka covjeku treba jos 700 miliona funti da im usadi mentalitet pobjednika i da osvoje carling kup iduce godine:)))))
hehhe ovaj manicni je puko ko.... a onaj šeik je najgluplje stvorenje na planeti:)))
Ne kontam sto bi prelazio u slabiji klub.
majko mila pa kako al kako je glup taj seik,sta ti je u glavi da ne das nogu manciniju i balotelija itd itd....potrosit ce milione i milione a nece nista osvojit.... mancini je bruka njegova izjava\"nemam dovoljno igraca\"sve govori...
Ode Džeko dođavola ko moj život
Malo je to, treba Manciniju jos nekih 400-500 milona i imat ce ekipu koja ce se ravnopravno boriti s Unitedom za titulu. Koji za razliku od \"Gradjana\" ima velike zvijezde u ekipi poput Welbeka, Evansa, Jonesa, Pogbe, Cleverleya itd !?