Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda neko kaze da nije dokazan trener jer je vodio samo velike ekipe
Bravo za Mančester
Prelijepo igraju... kao nekad arsenal sa Bergkampom i Henryijem.
Treba pepa uzet za selektora nase repke mozda doguramo nekad do baraza..
prosle godine im je tottenham pomrsio racune. do utakmice sa njima imali su niz od cini mi se 10 11 pobjeda i onda ih ovi lagano 2 0 dobise i onda im je krenulo nizbrdo. sad je boxing day puno utakmica vidjecemo kako ce se sa tim nositi. od 01. decembra do 03. januara bice odigrano 7 kola.
Prije bi rekao novi arapski rekord ;)
Engleski rekord ???? Kupiš cijelu prvu postavu,više od pola klupe.Kupiš stranog trenera,sportskog direktora,psa čuvara i kućicu za psa.Pravo engleski nema šta.