Odbijen zahtjev drugoligaša
0
Manchester City odbio posuditi Teveza West Hamu
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bayern je jednostavno u naletu, tako da price da je utakmica prodana ne stoje nikako! Manchesteru fali utakmica u Evropi i trebat ce njima jos vremena da udju u \"elitu\" . Ali uz pomoc Dzeke i bez pomenutog mladica sve je moguce ;)
@@Anketa A jesi dobar na ....k.... cccccccc
nek ide kod onog 6.Ligasa :D mozda se tamo proslavi pa bude strijelac Nr.1
tevez za van persia
smoriste sa Dzekom, ovo je tekst vezan za Teveza, a ne za Dzeku ;)
ne dipr bez veze, ne znas ni odakle si suplja dok te nisam zacepio, curila si na sve strane.
@@ BOŠNJAK Ti Teveza a i on tebe,odoh gledati ljepotice
Mislim da si na pogresnoj stranici mladicu! A bezbeli si mi sav za ljepotica he he he he......
Želimo da komentarišemo ljepotice a ne ovo
I ja bih odbila uci u igru. Ko balerine na pisti su bili. Sad je Tavez trebao uci i napraviti bum a nije moga sa balerinama??? I Edin, sta se ima kofrcit koji klinac? Imal sam osjecaj da je utakmica prodata??? Na kraju vise nisam mogla gledati kako lose igraju i prebacila sam kanal. Sramota.