Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar igracc al nevrijedi vise od 30miliona,jer realno ovo je preseravanje sa ovolikim ciframa.....jedino mesi vrijedi 100miliona...ronaldo 70....ovo stalo je sve ispod 50 kakav god da je igrac plafon 40 miliona....
Cityiu i Chelsiu podhitno treba zabraniti da postoje, unistili su otocki fudbal i sveli ga na mizerne grane..klubovi poput Uniteda i Arsenala pa i Liveroopla nemogu doci do izrazaja i kvalitetnih pojacanja od ovih skorojevickic cigana, pokupovase sta stignu i jos pri tom unistavaju mnoge karijere osim samog fudbala koji je radi njih izgubio svaki smisao. Niko se netreba cudi zasto jednog slavnog Uniteda vise "nema", prisiljeni su kupovati skart koji ostane na trzistu i sa tim slagati ekipu koja treba da osvaja trofeje, jos se dobro i drza u kakvom su okruzenju i govnima, isti slucaj je i sa ostalim slavnim klubovima iz Engleske. Chelsi osvojio prvenstvo, pa kako nece osvojiti kad su doveli jednog od najboljih trenera i placaju ga milionima i pri tom mu odrjesili kesu da trosi nemilice na pojacanja, ja licnio da sam navijac tog usranog kluba bi se stidio te jadne i bijedne cijenice, to je jadno isto kao sto je jadna i ova nova ponuda za Pogbu, pa mater vam vasu dokle vise.
Nikav igrac Poba nevrijedi 25 miliona nista Mc nece napravit, kad Dzeku podaju, Bony je karina od igraczk,Kün nece moci izdrzati da odigra puno utakmica. Kad budale dobijo puno para neznaju sta hoce.
Danas kad svaka broka vrijedi 30-40 m. ne treba čudit da vrhunski igrač poput Pogbe vrijedi 100. Sumnjam da će u City, Barca ili Real.
Strašan igrač. Još da malo počne misliti svojom glavom bio bi jedan od najboljih
Nesto najnelogicnije i najgluplje je da nogometasi ovoliko vrijede ...