Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a.l.l.a.h.a mi jucer sam znao da ce danas izaci ovaj clanak.
Fuj, kako je zivot okrutan.. Nekom se najteze bilo rodit\'..
a ja sam opet negdje procito da mu je na taj dan bila godisnjica ocu, pa valjda iz tih razloga nije slavio o.o
Sad cu malo do Madrida da popricam s Mourinjom da mog Edija iz Zelje dovede u Real.Ako me odbije probusit cu mu sve 4 gume na autu :ssssss Signature:Seki bizantijac
Pod hitno Uefa i fifa trebaju vratiti pravilo sto je prije bilo 2 strana igraca samo u jednom timu da mogu igrati ili maksimalno tri .Pratim fudbal vec dugih niz godina al ovo je vise postalo totalno preseravanje .Seik se digo 120 miliona za jednog igraca ,boljemu je da zaradi sevapa i dadne te pare gladnoj djeci po svijetu .
Ima pedesetak godina kako je na prostorima Bivše dogovoreno da se englesko \'J\' kod nas transkribira kao \'Đ\', pa tako imamo Đus, a imamo i menaĐera. Smiješni jučer rođeni k.u.r.č.i.ć.u. jučer rođeni.
On plus Klotz plus Krevez, pa ima da puknu ko dušica
Nezadovoljan je jer je Engleski fudbal zanmljiviji, brži, borbeniji, napadački za razliku od Španskog. On je i sam izjavio da bi volio opet igrati u Engleskoj. U Španiji sa takvim fudbalom imaju samo 2 ekipe (Barca, Real) koje se takmiče za titule, dok je u Engleskoj drukčija priča, ima oko 5 ekipa (Man U, Man C, Liverpool, Chelsea, Arsenal) te ostale mogu itekako iznenadit. Možda nema ekipe koja je kvalitetnija od Reala i Barce, ali nije u tome POENTA. U Engleskoj je puno borbenije i zanimljivije, i Mourinho je izjavio da bi volio opet u Englesku.
4 fudbal .com/povrede-igraca-engleske-premier-lige
sta cekaju gospoda sa Grbavice; ROnaldo sad ili nikad u Premijer ligi :P evo kad bi prodali ovoliko sume kolko je izgorilo ovog ljeta mogli bi za te pare napravit tim jaci od psg i citija.
Ovi ce toliko nakupovati igraca da za naseg dijamanta nece biti mjesta ni na klupi
Jako me potresla ova vijest oko Ronaldovog nezadovoljstva, medjutim nadati se sretnoj zavrsnici uz pomoc i dobrocinstvo cuvenog filantropa i ljubitelja konja, jedinog i neponovljicvog ljepotana sa brcicima, Seika Mansoura.
Toliko glupih i nepovezanih clanaka za Ronalda, pa to je za ne povjerovati.
MENAĐER xD
Falcao je puno bolji igrac od Messija...
ma nabijem vas na .i. jedni pisu 100 jedni 120 nemate pojma niko , samo pisete da narod glupi sta cita , a ja necu ni da citam uso sam samo da vam bem sve po spisku , i da kakav city kakvi arapi nemaju vise para od zenita , gasprom je najjaci na svijetu ako ga iko kupi kupit ce ga oni i to za 150
mena DŽ er