Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo bacanje para je bas super,ako barsa nezna napraviti tim sa pola milijarde eura,treba zatvoriti stadion i uzgajati maline
hahahha dobar si
Pa realno i ne zna, dovode iz kineske lige igrače
Neka prica ko sta hoce Bundesliga je zakon, liga gdje nema prese*avanja sa transferima...liga gdje su klubovi uglavnom svi stabilni finansijski... eto najveci transfer Bayerna je bio oko 40 miliona evra..znaci takav klub , u top 5 spada najvecih u svijetu i najvisi transfer im 40 miliona i opet su uvijek jedni od prvih kandidata za titulu LS..sto znaci moze se i bez ovih pre*eravanja od transfera..
njemacka liga mi nikada nije bila zanimljiva, kao da mrtvaci igraju pa kad padne i 5 golova
@Lorjen upravo suprotno.. dinamcnija je liga od mnogih iz serije 5.. osim Premier lige koja je bez premca..vecu mrtvaci igraju u Spaniji,Francuskoj i Italiji...
Tesko da se ovo moze dogoditi , a sto se ne bunite za sliku koja se proda na aukciji za 100 miliona dolara!? Je li ona vrijedi toliko , stoji na zidu nekog bogatasa eto reda radi ??
Jos jedan dokaz da Guardiola nije nikakav trener.
Ovo sve poludilo izgleda...
Rasturanje Barce u toku.
Neko je na vrlo lagan a po meni i upitan bacin dosao do tolikih para da moze pricati o toj cifri sa nekim ko je jednom nogom vec na fo etbalskoj penzini
Zasto je ljudska vrsta uopste postala ovisna o fudbalu,zivot jesuvise kratak da se previse paznje daje na kotrljanje lopte.
to bi im bilo najbolje potrosenih 300 miliona.. jer su potrosili 500 na vrece go*ana...inace ne podrzavam ovolike transfere..
treba uvesti salary cap, kao u NBA ligi. Ovo je bolesno
Ode euro u qurac, devalvirace valutu sa ovim transferima.
Pametan protiv Reala sam se borio u posljednji godinu dvije igra i zadnjeg veznog i krilo. Bolje je da ode nego da se muci da ga ismijavaju a ovi seljaci da dovode nekog paulinja koji je u Totenhemu bio visak.
ko drugome jamu kopa ..... Farsi se pocelo vracati istom mjerom hahahahahshs
Barca je u slobodnom padu...
Barca je u slobodnom padu...
Ma neka je on "zapratio" M. City na drustvenim mrezama.... zapratio.....