Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Chelseaja?
juve mora da ispegla finansijski fer play zbog ronalda,pjanic i de brujne bi nosili city ,jer guardiola je masina
Samo nemoj tamo u trkaće kokoši.
Qrcev igrac
Nista od ovog pisanja novinarskog nema
Uvjeren sam da ce reprezentacija BiH biti sljedece lijepo iznenadjenje na prvom sljedecem velikom nogometnom natjecanju jer je krajnje vrijeme za ovu fantasticnu generaciju da napravi takvo nesto, a Pjanic je sjajan nogometas, u rangu Luke Modrica i Inieste. Juve ce napraviti kardinalnu gresku ako ga olako pusti u Manchester jer decko vrijedi suhoga zlata.
vojvoda...mama ti pricala da crnci lome:??:)))
Koja fantasticna generacja? Koga to mi imamo osim Pjanic i Dzeke? Ne kontam, prebacilo te malo...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sretno Pjanke. Ti mozes igrati gdje hoces. Maestralan si.
Svake godine isti natpisi o Pjaniću, evo već par godina nas davite tom pričom. A ovo da je ponajbolji igrač Juventusa je poseban cirkus
Bez njega trče ko izgubljena telad po terenu. Normalno da je jedan od ponajboljih igrača.
Veliki bi to gubitak bio za Juve, neće oni to sebi dozvoliti, pogotovo sad kad su u konkurenciji za osvajanje LP.
50% da ce otici, a 100% da nece.
Pričaju dva hipstera i jedan kaže: -E buraz, crk'o mi bojler. Ovaj ga pita: -Kada buraz? A na to mu odgovara: -Nije kada nego bojler, buraz!
Otici ce 100% ako ponude ovu cifru. Valja juvetu vratiti ulozeni novac za ronalda.
@h8er_ hahahahah toliko o tvom poznavanju nogometa. Obrazuj se malo. Juve da proda milion dresova nece ni 40% otplatiti ronalda od toga.
@Eduz Nije on dorasto za barse