Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se dobro sjecam bio je jedan clanak koji kaze da jedino Dzeko moze igrati danas.....??? Bravo gradjani!!!!
a za koga bi ti da mi navijamo, za hrvatsku a u sred viteza kad igra rukometna reprezentacija bih protiv portugala, u vitezu se nosi portugalski dres???? Mislim da vise ne treba polemisati oko toga.... buraz navijaj ti za portugal i za hrvatsku svakako ces 2 puta plakati zbog muslimana:):):)
Upravu si, ja živim u vitezu i znam šta se sve radi, to što on misli da nije vara se.
mama ti ga pusi srbima na Lasvanjskoj za cenera
I Bosnjaci i Hrvati bi trebali navijati i za Bosnu i za Hrvatsku, kakva crna Turska i Portugal, o cemu vi pricate? Bosnjaci i Hrvati su prirodno upuceni jedni na druge, pogledajte malo okruzenje i kroz istoriju. Ostavite se tih religijskih podjela. Ja cu definitivno navijati za Hrvate, a za Turcima me zaboli. Nabijte ih, i mi da nabijemo Portugal pa da zajedno idemo na prvenstvo. Pozdrav iz Tuzle.
za bosanceros Ti kad budes imao uspjeh kao sto je dijamant Dzeko..onda nesto komentarisi.....a do tad mozes i meni i Dzeki da se NADUDLAS....... A Dzeko jest emajistor i naravno, Dzeko je trenutno jedan od najboljih napadaca na svjetu.....
ZA SVE BOSANCE, HRVATE I SRBE::::::: e ljudi moji.. ja da sam srbin ili hrvat i da toliko volim srbiju ili hrvatsku pa isao bih tamo da zivim a ne bio u bosni a govorio kako je moja drzava srb ili hrv.. isti slucaj sa nasim ljudima u inostranstvu koji govore kako vole bosnu, ti da je toliko volis dosao bih ovdje da zivis.. ccc
dzeko ce biti bajbolji srijelac engleske lige ove godine
hahahahahahaha , da navijate za hrvatsku? Hrvatska navijala za nas? Aham , bas kao sto je navijala i na euroviziji :P pa nam je dala 7 bodova :D Ajd ba ne lupajte Turska all the way
kao sto rekoh,prosjecan igrac sa povremenim dobrim blic ispadima,nase jade kloca porede sa svjetskim igracima,smijesno.
DŽEKO BJEŽI ODATLE. OVAJ ŽABAR ĆE TE UNIŠTITI TAMAN DA DADNEŠ 1000 GOLOVA.
Mancini, de ubacuj više klocka u igru, inače ode nam titula.
I JOS NESTO: Nacionalni sastav 1910. godine, bio je sljedeći: Grad Ljubuški (1910.) ukupno: 3.297 Muslimani - 2.368 (71,82%) Hrvati - 716 (21,72%) Srbi - 205 (6,22%) Židovi - 8 (0,24%) PA SE PUSI BURAZ, OD HRVATSKOG K.U.R.C.A. NISI SIGURNO NAPRAVLJEN. VIDIS DA IMAS MUSLIMANSKE KRVI:):):)
SAMO MI RECI U KOJOJ SE DRZAVI NALAZI LJUBUSKI?????? DOK GOD TI NAVIJAS IZ BOSNE ZA HRVATSKU PROTIV BOSNE I JA CU ZA TURSKU..... VECA SU MI BRACA NEGO HRVATI, A VI IZ HERCEGOVINE KOJI NEMATE DRZAVU SVOJU CAOOOOOOOOOO
kakve veze ima ko ce za koga navijat,sve dok se ne mrzimo.. meni su drage i repka turska i hrvatska, ne mogu se odlucit za koju navijat, ali ce bit zanimljiv susret svakako :)
Ej, Ljubuški šta ti dođe Ante iz Kreševa;)
Edin se nesto opasno zamjerio Manciniju. Nije posteno odigrao utakmicu ima vise od mjesec, a najbolji je napadac City-a.