Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci jedva cekam da vidim ovaj City i Real, poslastica.
Bice tesko Realu ovaj put i realno gledano City je opet favorit ali vidjeli smo sta je Real sve uradio prosle godine a ove godine su dosta bolji i stabilniji.
Bayern bi bio daleko bolji sa Nagelsmanom. Možda bi se išlo sad u produžetke. Sami sebe izbaciše
Baš kao što su bili prošle godine bolji od Villarreala!
Zaboravljate da se Tuhel ne tako davno prosetao kroz ligu sampiona sa prilicno mladim timom Celsija, godinu dana ranije skoro zaustavio Bajern koji je bio silovit, a i prosle godine s Celsijem nezasluzeno ispao od Reala. Da je Celsi bio pametan da ga zadrzi, vidjecete iduce godine, sada je dosao pred utakmicu na uigran Siti
Inter se već drugu utakmicu provlači kroz iglene uši. Slično kao Real tadnjih godina
bez potrebe otjerali nagelsmana,tuhel nidje veze nemoguce za 2 sedmice spremit ekipu
Kako je lijepo vidjeti opet dva velika kluba iz Milana u vrhu.. u polufinalu lige prvaka. Podsjeca na lijepa stara vremena bez plasticnih klubova. Samo je City uljez ovdje..
zalosno je samo pa se zdrijeb ovako postavio,tako da cemo imati finale koje ce biti rutina za real ili city,al haj mozda i bolje da gledamo dvije tekme tih timova jer je prosle godine bila poslastica
Finale je jedna utakmica, nikad se ne zna. Mozda bas to finale bude ta "1 od 1000" utakmica.
Realno City v Real je kao final. Ko tu pobjedi pobjedice i u finalima. I ako bi zelio suprotno pa da i jedan bosanac dobije zlatnu medaliju.
Real v Milan finale. Kakav klasik Lige sampiona , kao nekad..
Real glat osvaja....ovo je njihovo takmicenje i tu im niko ne moze parirati....
Upamecano je najbolji igrac Citya u obje tekme. Real ima taj sampionski dnk. Al i City je jak. Bice dobra tekma. Kao i derbi de la madonina. Nakon duuugo godina opet u Ligi prvaka. 2005. zadnji put. Te godine Milan Izgubi od Liverpula u onom nezaboravnom finalu.
da li je city sazrio da izbaci reala i jednom nogom već osvoji pehar
Haaland, tako mlad a već legenda.
Tako mlad a već Norvežanin
Bayern ove sezone: 84 utakmice: 60 P, 14 N, 10 I, 71.4% procenat pobjeda, 1 Bundesliga, 2 Njemacka, Super Cupa, 8/8 pobjeda u UCL. I na kraju otpuste Nagelsmanna, za Tuchela 🤦🏻‍♂️
Nemojte Real potcenivat nije to Bayern to su iskusni igraci i znaja kad ikako i gdje da udare. Mislim Real prolazi
City ih limitirao ko Augsburga, ali velikka Guardiolina greška da ne izvuče Akea, jedinog igrača za kojeg nema pravu zamjenu. Ovo bi ih moglo koštat sezone u svim takmičenjima.
AC Milan prolaz u finale i borba za 8 titulu Lige Šampiona :) !!!
Upamecano preplašen i u prvoj i u drugoj utakmici... Po meni najlošiji igrač Bayerna i razlog oba rezultata... Ne bi on mogao ni u Stupčanici u prvoj postavi igrati