Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKO JE LIJEPO ČUTI RADOSNE GLASOVE IZ SVIH KRAJEVA, NAKON BAJRAMSKIH TEKBIRA - I POBJEDA NAŠIH ZAMAJEVA!
bravo englezi... gospoda ste..
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2461735/World-Cup-2014-How-did-Premier-League-stars-on.html
Edine odeadio si u kvalifikacijama veliki posao za Bosnu,uvjek se lijepo ponasas,nemas tetovaza,uvijek uredno podasisan,postujes svoje roditelje,pravi si ambasador Bosne i nas ponos. Jos ti je ostalo da nadzes postenu i hairli djevojku da se ozenis. Zelim ti svako dobro kako na sportskom planu tako i u privatnom zivotu.
evo noci evo ludilaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............
Bravo za Manchester City, koja gospoda odmah na naslovnu stranu stranice svog kluba postavili Dzeku i reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Koje postovanje prema nama. Svaka vam cast. Pozdrav svim gradjanima Bosne i Hercegovine i svi slavite nocas do kasno. Rijetke su ovakve noci, pune slavlja i ponosa.
dzeko nudio mito negredu da se povrijedi da moze on igrat
Zmajevi ,sretno u Brazilu i što više sambe!
Greska u gramatiKi englezi dragi, valjda made history?
what?
gdje si ti ucio engleski ?
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Two words ... Bosnian dragon !!