Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Premiership je prijasnji naziv za Premier ligu. Championship je druga po rangu. # 1993–2001: Carling (FA Carling Premiership) # 2001–2004: Barclaycard (Barclaycard Premiership) # 2004–2007: Barclays (Barclays Premiership) # 2007–present: Barclays (Barclays Premier League)
svaki dan ovdje novo iznenadjenje....oremiership...pa kako da ne dodje covjek 10 puta dnevno i da se ne nasmije \"novinarima\"
Halo papci iz sarajevo-x-a, Premiership je druga liga engleske, hocete li to skontati vec jednom? Engleska Premier League je pvra liga u kojoj nastupaju ova dva tima izmedju ostalih.. kako ste tako neupuceni Boze dragi i vi pisete o lnogometu... ccc :S :S
liverpul je ove godine kanta za nabijanje!!!
komentator najjaci :D hahah GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAALLLLLLLL !!