Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj lajat, sve klubove trebaju kupiti ljudi iz Goldskog zaliva.
pa nije ni city, dobio love i sad hoće sve najbolje igrače nek on napravi jednog svog igrača
Nije u tom fazon ljudi, kolikogod da klub plati velikog igraca sav novac ce dobiti nazad od prodaje dresova, reklama, novi sponzori i sl... a usto ce i dobiti kvalitetnog i iskusnog igraca... Takva je taktika reala, njih samo zanimaju pare, svake godine pokusavaju kupiti najboljeg igraca na svijetu.
Ja zaboravio sam reci, sto debili misle da ovi veliki timovi jedva cekaju da neko ponudi pare za njihove ponajbolje igrace. Zato da posaljite skaute u brazil i afriku i puno bi bolje prosli
Pa najebem se ja majke onim debilima iz emirata nakupili para i misle mogu kupit tim i napravit ih sampionima. MOZETE KURAC, to je isto ABRAMOVIC mislio s chelsijem pa se malo zajebo. Jes da igraju puno bolje neg prije 5 god al opet nemogu ligu prvaka osvojit. Zato, SHEICI, bolje napravite par novih umjetnih ostrva tu ce vam se pare sigurno vratit. Jos me vise nervira ovo sto idu za nekim velikim imenima, dovedi neke mlade perspektivne igrace, to mi nije jasno nikako. Nek se sjete sta je sa realom bilo prije 6-7 godina kad su se zajebali pa kupili ta IMENA VELIKA, na kraju ga pusili.
pre malo za tu trojcu
Nikad Kaku dovest nece....
\"kapitena Chelseaa Johna Terryja\" nevjerujem da ce htjeti... !