Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti Ramce igrac Rudara Kakanj!
Da nije sebican, mogao bi biti jedan od najboljih igraca na svijetu.
Najveci problem Manchester Cityja je Roberto Mancini. Taj lik toliko je prenapuhan u medijima i prikazuje se kao nekakav trener. On pojma nema. Prvo u Interu dok je vodio nije imao relano konkurencije jer je Juventus bio u drugoj ligi, a Milan kaznjen oduzimanjem bodova. Takodje treba napumenuti da su Juventus tada napustili nekolicina kljucnih igraca poput Ibrahimoica, Thurama, Zambrote, Viere itd. Ibrahimovic i Viera su pojacali Inter tada i ovaj je mogao bez neke konkurencije, da osvaja seriju A. Sada je drugacije okruzenje, a nema vise nekih afera i skandala po Engleskoj. Smijem se kladiti da mancini nece docekati kraj sezone na klupi Man Cityja. Kada dodju Capello, ili Hitzfeld neki renomirani treneri koji drze do discipline u klubu igrat ce Man City bolje od ikoga na svijetu. Uoppste ne krivim ni Teveza ni ostale igrace, trener je realno odron.
Sve na jednom mjestu o najjačoj ligi svijeta... http://www.premiership-balkan.com
PA ŠTO NE PUSTIŠTE ČOVJEKA LJETOS, MAJMUNI GLUPI....
Talijan nemoze da napravi tim za pobjedu pa se okomio na Teveza, a dok je dobro igro islo je kako treba sad kad ga neide kao on je kriv..Kriv je Macini sto je kao trener nesposoban , bilo ko ko poznaje imalo fudbal mogo bi sa onakim igracima pobjediti i Barsu a ne neki Bajern.. Mancini je sminker on je krivac za tako stanje..
Tevez je prošle godine bio najbolji igrač MC i dao najviše golova, a sada je na klupi, to nijedan igrač ne bi lako progutao, pogotovo argentinac. On je umislio da mora biti gazda na terenu, da se sve vrti oko njega, a MC sad ima i previše skupih i dobrih igrača, da bi mu to prolazilo. On je najbolje igrao u West Hamu, gdje mu je i mjesto. Možda se pridruži Etou u Anžiju za neku ogromnu sumu?
@Kuhljo zar su ti toliko ruzna djeca?
http://www.youtube.com/watch?v=q9oQeAoWUAk&feature=share Shokantni snimak teveza u nepoznatom selu!
evo, ako neko ima neko da nije vidio ovo :D http://www.youtube.com/watch?v=q9oQeAoWUAk&feature=results_video&playnext=1&list=PL5BB411F0DBD2B767
Ferguson je stari lisac, da je Tvez valjao cemu ostao bi u Manc.U, nego se na vrijeme rijesio govana...
Tevez jeste govno, ali i ovi su jedva dočekali da ga se riješe.
@soprano Zar je vazno ko je kriv, Tevez, Silva, Mancini, plima i oseka....kad znamo da je Dzeko prototip savrsenog fudbalera.
Idi navlaci rofix u Buenos Aires-u na bausteli nisi nizasto drugo zbog te svoje naravi.Neosporan talenat i kvalitet ali narav, pa vise discipline i nesebicnosti imaju igraci u kantonalnim ligama
Vjestacna tvorevina od ekipe...Manchester City.
DOGO ARGENTINO
Moro sam djecu u drugu sobu odvest, da ne prepadnu orangutana...