Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
care Rooney je ozenio zenu koja je lijepa,zgodna i sve to i sa kojom je on bio u vezi još dok je bio srednjoškolac..vi mozete pljuvati po Rooney-u i govoriti Dzeko je bolji al Dzeko nikad neće bit kao Rooney to zapamtite!
pa moze on imati kaoju hocu, kao sto ti kazes, al on isto taako zna da je sve jedna sa njim samo zbog para, i to ga pojede vjerovatno. mi obicni ljudi barem mozemo naci osobu zbog sebe, a on onko ruzan brate zna da su samo novci u igri. i sad neka poznata top manekenka pita za njegaa hahhhhhahha, pita za njegova primanja mjesecna. pa prije bi ja zbario neku zensku 1000 puta nego rooney da nas je na neki nacin izjednaciti u novcaanom smislu.
pogledaj gatuza kakav je ruzan bradat zamisli ga bez brade :D fuj al sto jes jes ovaj Rooney, i onaj Gomez razvaljuju lik je dao evo 9 golova u 4.Kola puh
sve si dobro reko jarane,al stot i je ovo na kraju trebalo da kazes covjeku da je ruzan,boli njega ba,on moze imati p,icku kakvu ja i ti mozemo sanjati samo,a uostalom ne govorimo o ljepoti vec o fudbalu,zato mislim da je to nepotrebno ;))
pa da vidim ko ce biti u pocetnom sastavu citya u utakmici LP seljacine. ostavio ga je na klupi da isproba kombinaciju tevez agero, hocel funkcionisati, medzutim nista posebno sto se tebeza tice. nastvio svojom sebicnoscu i vjerovaatno kupio kartu za klupu. a sto se dzeke tice, on je trenutno po statistikama najbolji igrac citya, toliko dobar da ga mancini za ovog slabasnog protivnika nije ni koristio. e sad LJUBOMORA je cudan stvar, a dzeko kad bi birao da li da izgleda kao rooney a da bude najbolji stirilac, odbio bi od prve. dobar igrac rooney al ruzan brate.
pa cim se tevez vratio zna se gdje dzeko ide :) hoklica :) dzaba ovaj city sto se vise trudi united sve bolji hahaha :)
Gdje si Dzeko majstore, masina te preskovci :D GGMU