Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mučko đubre 🤣
Ovaj dug jezik bi ga mogao i glave doci.Ocito da se nije puno opametio od minulog ranjavanja
Mucko đubre...
kakve je nebuloze iznio na toj kao nekoj presici .suludo kako se zove žena iz sarajeva koja ga je zvala i rekla kod nas je veliki praznik ali mi muslimani smo uz tebe,čekali ga džajić i dule savić u kafani došli da mole mitroplitena zagrebačko-ljubljanskog da moli za mamića uz njega su i muslimani i srbi itd čovjek je pukao definitivno.
Covjek sa najljepsim bozicnim cestitkama na facebooku.
Mamicu ohladi vise matere se naprcio
LUDJAK
Moram ovo da cujem sta ima covjek da kaze ...
On i dodik i zmaj od Bosne mislim nema dalje... Koji su to krkani..
ajmooooooooo
Roknut ce ga neko
Nije on budala da legi, dok se drugi mnogo veci lopovi slobodno setaju. Ovo sve je Zdravjo dobro smislio, zna on na koga cilja, samo mu je poslao poruku da ga ne zabiravi. Tako se to radi na nivou, a na pres konferenciji nista bitno kazati nece, niti ce neke dokaze dati, jer nije on naivan da bude donji.
Koja je ovo budaletina, al i kakve je transfere napravio
Opet ce neko u Sudnici da popije Malu Bocicu " Pijem na eyx"
Ovaj ko Dodik, zaratio bi samo da se opere...
Bravo Mamiću, razmontiraj ih i ponizi,oni će tebe samo osuditi.
Ajmoooooooooo
KRALJ 👑