Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha ha ha, sta kaže, nije ni sanjao da bi mogao biti osuđen i dan kazne, pa se sasvim slučajno na dan izricanja presude zatekao u BiH , u Međugorju!Što ti je čoek, vjernik !!! HA HA HA HA
Kad moze Jelavic tamo, moze i Mamic ovamo- pa nek vide susjedi kak’ je to, ne?
Mamić u dosluhu sa Kim Jong Unom i Darth Vaderom u jednoj šupi u Tomislavgradu sprema veliki COOOOOMEBACK ----OOOOOOOOOOO VI NEVJERNICI ČUVAJTE SE VELIKOG MAMINJA I NJEGOVIH SAVEZNIKA!!!! --nastavak u slijedećoj epizodi
Samo nek paze da i gospu u totenham ne proda
Kad ce u Bih poceti ciscenje ovakvi kao mamic koji imaju tri puta vise nezakonito stecenu imovinu.
ova presuda je presedan. nista mu nisu mogli dokazati i jos su to naveli u presudi, ni za sto nemaju dokaza niti jednog
Sad u HDZ! I tu su svi kriminalci kao i sam, komunjare koje vole cajke i odletiti sa one strane Drine svojim prijateljima. Jos im je zajednicko da je ovaj patriota krao i rusio Hrvatsku, a HDZ patriote kradu i ruse BiH!
Odlicno sto je kod nas dosao... trosi pare kod nas, medije ga ganjaju, daju vise paznje nama, dolaze, ostavkaju novac... marka po marka... Zdravko izdrzi sto duze !
trebao si propjevati na vrijeme .... a ne pustiti da se "gomilaju" idioti ...
Jesi li pare ponio sa sobom!
-- upotrijebiću u BiH oružje kakvo još nije viđeno Znamo Zdravko i Ante je sa svijim UZP počinio i upotijebio što nikad nije viđeno ! Pravda za Antu Jelavića i Zdravka Mamića !
Mars iz BiH lopovcino!!!
https://youtu.be/2eLmWW-In6w
I pored ionako lose slike prema hercegovcima u hrvatskoj ovaj bijeg mamica u hercegovinu je uzrokovao jos vise negativnosti i animoziteta prema njima. komentari u hr novinama i na portalima su puni otvorene mrznje, bijesa i uvreda i na racun mamica a i na racun njegovog hercegovackog porijekla.....veoma los potez mamica koji je ovim cinom priznao sve ono sto je uzalud negirao....to ni listica ne opere vise..!!
Ne znam da ce mu u nasem zatvoru biti bolje nego u Hrvatskom
Preuzima široki?
Ilegalno, legalno za zaradu sam odmah.