Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
balkanska posla. Kako je moguce da ovakav seljak vlada 25 godina Hrvatskim nogometom nije mi i nikad mi nece biti jasno. Zar ga nisu uhapsili?
Evo Zdravko: https://en.wikipedia.org/wiki/Nazi_symbolism ne trebaju pare...daj sirotinji
Za kojeg su pali...Zrinski Frankopani i jos jedno slovo, ime Isusovo
veceg krkana, a boljeg biznismena ...
120,000 marona gore-dolje, šta je to njemu kad je pokrao na desetine miliona iz Dinama. A križ su nacrtali nezadovoljni navijači koji žele da Maminjo, njegove marionete u upravi i njegovi igrači koji se reklamiraju u repki svi skupa od*ebu iz HNS-a. Hoće da savez dobije što veće kazne. Ali džaba kad su moji balijanderi (i braća im Srbi), kojima su glavna ekspozicija Hrvatima Homo Škutorikusi, onaj civilizacijski otpad iz zapadne Hercegovina, apsolutno uvjereni da je Hrvatska ustaška zemlja.
da njega nije bilo nikad ne bi modric iz zrinjskog zavrsio u realu i veliki niz propaliteta ala lovren, kovacic itd itd.....
@blekfielder Biti dobar trgovac i dobar lopov nije međusobno isključivo. Štaviše, rekao bih da vještine prvoga itekako koriste drugome. Istina da je uspio prodati neke igrače za zanosne svote ali zbog koga, zbog sebe ili zbog Dinama? Pitaj Bad Blue Boyse.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bahato govedo.