Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije bas ni muslimovic neka klasa tu je nedje s vedom, mozda ibricica treba probati u spici
Koliko god nam on bio drag, moramo biti iskreni i priznati da je Vedo bio fenomen jedne sezone! Povreda ga je totalno unistila i nikada se nije totalno oporavio niti ce se ikada potpuno oporaviti. Jos da ne kazem da je u kljucnim utakmicama baraza za SP protiv Portugala bio medu najgorim igracima na terenu i to u oba susreta. Svaka cast Ibisevicu ali Muslimovic i Dzeko su doktori nauke za njega!
Samo naprijed Vedo,Slaviti ce mo mi jos dosta pobjeda sa tobom... samo vjeruj u sebe, da znas da dajes golove znamo svi ...nedaj se kralju:::
Čovjek je fakat katastrofa. Mislim da Muslimovic treba igrati u reprezentacijiji umjesto njega.
VEDO TI SI BIO SRETAN ONE SEZONE KAD SI ONE GOLOVE ZABIO. TI SI TARABA I NEMAS RAZLOGA DA BUDES STRPLJIV NAZAD U KALESIJU I IGRAJ GORE ZA GRADSKU LIGU PAPUCAR JEDAN! ONO STO SI FULO JUCE SLJEPAC BI DAO!
samo je jedan pravi DIJAMANT, a to ce dokazat i danas protiv herte
kad te krene ja te kupujem lafe, dobar si ti
1. 6 mjeseci pauze je ostavilo traga, 2. sada protivnici mnogo ozbiljnije pristupaju 3. gledao sam nekoliko utakmica i to da su Vukčević i Eduaurdo sebični i igraju sami za sebe, stoji . 4. Vukčević nije Srbin, jedino ako nije rođak dodikovog Lea (jarana od Dukića),...
vedo dobar si i human covjek, to znam iz prve ruke, ali kao nogometnas trebas stasat, pa stoga, trebas ici uciti zanat od Edina Dzeke
Dobro pa Vedo nije prekinuo karijeru, s obzirom kakvu je povredu imao. Samo naprijed, a golovi će doći...
ma sudija kriv , a i onaj srbin vukcevic mu ne da lopte zglave da ne bi bošnjak zabio gol... to je po diktatu milorada dodika i milenka mihajlice. sve je to smišljena urota protiv bošnjaka koji afirmišu bosnu u svijetu... mislite da je to slučajno ?
Da li je uvreda nazvati nestrucnjaka u svome poslu nekvalifikovanim ?? Ocito jeste, cim drage nase sa sa-x to vrijedja. Zao mi te je nekvalifikovani , nikada ti neces imati svojih konjskih kola ko ostali konji.
vedooo dijamantu dokazi svima da nisi bio zvijezda koja sija ocaravajucim sjajom samo jednu sezonu a onda izgubi sjaj i nestane,ode u nepovrat:))))
Vedo,covjek si bio i ostaces,neka ti dragi Bog podari vise srece i da dokazes jos jedanput da ona jesen nije bila slucajnost
prno u mene