Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji li su ovo sabani samo Bog zna,posto cu Boysi ostali kuci.
Vozaču iz Kentuckyja tokom operacije odstranjen penis
Da li mi rezonujemo sami, ili su nasa razmisljanja rezultat miliona informacija koje nas mozak obradjuje. PItanje je ko stoji iza vodecih medija u svijetu, ko plasira sve te podatke i na koji nacin. Do tih odgovora nije tesko doci. Da nebi isli daleko okrenucemo se nasim medijima. Moje misljenje je da ih uopste nema nezavisnih, vec su svi oni pod kontrolom onih koji kontrolisu i ostale aspekte naseg drustva. Prvenstveni cilj im je podjela drustva u razne plemenske, religijske, nacionalne, podjele po mjestu rodjenja, zivotnom standardu, na one koji slusaju razlicite zanrove muzike, pa cak i na one koji navijaju za jedan ili drugi sportski kolektiv. Cak i naovom portalu, koji je nebitan u odnosu na svjetske medije iznosimo potpuno dijametralne stavove pune mrznje, nepovjerenja i zavisti na svaku mogucu temu (od sporta, preko politike do tema kakvu ko frizuru nosi i sl.). Podjeljeno drustvo je dosta ranjivo i podlozno manipulaciji od strane onih koji to drustvo zele uciniti bespomocnim.
nemogu da vjerujem da se pise o oluji i protjerivanju ratu istoriji turcizmu poturicama ispod jednog sportskog dogadjaja .Kako je samo ovaj Balkan jadan .Dizete cjenu jadnici ovim glupim novinarima koji imaju i drugog posla da rade umjesto pisanja kojekakvih nevaznih gluposti
Balkanska ciganija.
najludje su horde zla, ne tuku se medjusobno, al zato druge tuku !! BBB ugledajte se na HZ !!
imao si sinoc jedan jako pozitivan komentar o dinamu z.
Vrlo ružan uvod u veliku utakmicu Dinama koji bi trebao imati podršku do par hiljada ljudi na stadionuu Malmeoa. Malmeoa ahahahaha
U.S.T.A.S.K.A. POSLA
cestitam ti ja mami.. sta cu ovim kretenima cestitat. Kad vidim onog mamica, hoce nesto da mi se desi. Kreten obicni isto ko i ti. Nista nazi-fazi, ali ne mogu onog kretena bas nikako.
Nikad od nas covjeka .. Gospodine novinaru jedva si docekao da objavis bilo kakvu sramotu i losu vjest umjesto da se udostojis i napises nesto pozitivno.Iskreno ocekivao sam barem jedan clanak vezan samo za ovu utakmicu i cestitke klubu obzirom da puno njihovih portala jako pozitivno reaguje na lijepe vjesti o nasim igracima..al onda bi u drugi plan pala ova sramota...stidite se...cestitke Dinamu...
ja kao torcidaš ne volim što je agregat ušao u LP ali kad vidim ove iskompleksirane čobane mogu samo reći da mi je drago što su jadovi ušli
Kako su samo ove mošnje opterećene Srbima da to nije normalno, vijest nema nikakve veze sa Srbima ali džaba moraju se Srbi spominjati, umrijećete mošnje od zavisti prema vašim pretcima Srbima, znamo da vam je teško i da lutate da ne znate ni ko ste ni šta ste ali nisu vam Srbi za to krivi sami ste odabrali život u zabludama!!
U.s.t.a.š.k.o-genocidaška posla! (vidi pod Smrdsko-genocidaška posla)
Koja stoka, i dalje ste mali za nas, za DELIJE SEVER! Delije otislisle u Francusku da bodri svoj klub!Preko 1500 Delija iz Srbije + dijaspora otisli u Ren, UDALJEN OD Beograda 2100Km! Pa ima li ko jaci??? Tri najjace organizacije na svijetu Cia, Vatikan i NARAVNO DELIJE SEVER!
šljamovi bolje da se tuku između sebe nego da su im naletili grobari
pa nisu srbi ludi da dzaba ulaze u sarajevo oni su mogli od sarajeva da naprave Ljeningrad (ako znas sta se tamo sa njemcima desilo) pa bili su ga skoro opkolili samo nisu smjeli od zapada.