Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ona vještica nema pojma o odbrani. vidi se da ne igra sa srcem. žalosno ko nam igra za bosnu
Ma kakva je to odbrana 4 gola vam dali iz peterca, sramota.
Odbrana- koliko god ti je para dala,a morali su ti dati da igraju -malo su ti dali jer oni dzaba nigdje nebi mogli igrati
NOVA ŠENGENSKA PRAVILA ZA NJEMACKU!!! 1.obrijati bradu prije kretanja na put 2. ne nazivati selam graničnim policajcima 3.ukloniti tespih sa retrovizora 4.ne preporučuje se nošenje hrane ukoliko morate neka to bude svinjetina, 5.najmanje 100 m prije graničnog prijelaza izbaciti CD-Burhana Šabana iz plejera.7.Pustiti Betovenovu Odu radosti(umjereno pojačati da čuje i osoba koja vam pregleda dok. i sto više koristiti riječi : ja naturlih, libe Merkel, libe Europa)!!
..vječiti selektor, duže je u NS/FS nego što ima godina života. Napolje!