Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je... odmalena nauči da je poraz ok i da si iako ne ideš dalje ti opet nekako bolji od onoga koji ide dalje... jbo vas mentalitet jadovski... eto mi bili bolji ali ccc samo nam jedan go falio... pa što ga niste dali kad ste bolji od irske...
Je li nam neko kriv sto nismo dobili tu "losu" Irsku? Treba malo biti realan i samokritican
OTKAZ OTKAZ I POVEDI ONOG 10 SIKANICA 7 BRKICA 8 SANTRACA
Lazove jedan, naj losija ekipa su bili farska ostrva pa mi tj BiH. Imali ste vise srece, nego znanja. Kad vidim tebe i Sadikua na slici zgadi mi se moj mobitel pa onda i drzava.
Mi smo vazda bolji ali nikad nepobjedjujemo.. Svaki put poraz slavimo kao pobjedu, kad se samo sjetim A repke i poraza od Argentine .. Mi slavimo.. Luzeri smo mi teski u globalu..
Da, mi smo uvijek bolji na papiry, pogotovo od Irske.
Ispali bi da su bili najlosiji
Igrali smo dobro ali zahebo nas sudija..... kao i uvijek.
kakav si onda ti trener kad izgubis od najlosije reprezentacije?
I ovo je trener... e moj treneru, trebas se poklopit usima i trazit razloge ne odlaska dalje... a savez treba napravit reviziju, da li si ti pravi trener za ove momke...
Cuj osvjetlali smo obraz..mi smo jedina zemlja koja se zadovolji s ovakvim rezultatima.
uvijek ista prica bgm: nismo prosli dalje ali smo pokazali da imamo talenat,da mozemo igrati sa svima i te gluposti.