Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
postovanje respek tolerencija pocinje sa malim DETALJIMA
PEACE AND LOVE... JA VOLIM ENGLEZI ONI SU OPAAAAA
ISTO JE TO SA GRBA DRZAVE SRBIJE I CRNE GORE To je opasno. Kao muslimani ne smijemo poštovati simbole druge vjere, kao niti simbole Nečastivog\", JADNI BOSNJACI U CRNOJ GORI I SRBIJI ... GRB SA KRSTOM... A STA RADU TE BOSNJACKI POLITICARI U TE PROKLETE ZEMLJE??????? \"Nema svrhe nositi takve GRB. To će potkopati temelje naše vjere.
e hajmo sad svi vijernici moji drag svih vjeroispovijestii da se držimo Božijih uputa i da ne činimo zabranjeno i ovaj svijet i naša svakodnevnica će biti puno puno bolji. Najlakše je sakriven iza monitora kenjati ovo-ono a ustvari nule od ljudi
I da, \'\'NETREBA\'\' se pise odvojeno.
Hare sine, nije \'\'NESTA\'\', nego \'\'NESTO\'\', izbacite vjeronauke iz obrazovnih institucija, ubacite obrazovne predmete..podloznjaci jedni..
Smeta vam kriz a nesmetaju vam ljiljani pa i oni su obiljezje krcanstva.Eto vama sve smeta i hocete svakom da komandujete sta ce ko da nosi stvarno zaostalih misljenja da puknes od smijeha.
vjeruj u sta hoces, mi vjerujemo u jednog boga, a vi ne znate u koga vjerujete ;)
NARODU KOJI NEMA NIMALO RAZUMA KRST PREDSTAVLJA NESTA. JER NEMAJU PAMETI. NEVJERNIKE NETREBA OPONASATI NI U KOM SMISLU I RADITI ONO STO ONI RADE. SELAM
Nisam aman nakav vijernik,ali nositi satanističke stvari na sebi,u najmanju ruku je bez veze.u pravu je čovjek!
@111: A cisto krcsanstvo bi trebalo biti kao sta ? Mozda opet islam?
Jao portala i Gvana... hura za vijst propaliteti
Polako Kanavaro, ne slini, ako ti je stalo, necemo jos zakazivati mec sa vama, ionako ce vas suspendovati fifa.
@Srbin Ma bas si se zbunio covjece... nema sanse da co\'jek nadje pravilno napisanu rijec u tvojim umotvorinama. Da nisi smijesan bio bi tuzan.. il\' da nisi tuzan bio bi smijesan.. il\' kako vec ta stara ide.. u svakom slucaju je za plakat\' kol\'ko si glup... il\' si glup kol\'ko si smijesan.. .il\' za plakat\'.. eto ti izaberi \"sa ili bez dresa meni je svejedno\".
a mene povuci za Mirsada Besliju