Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako tata maldini kaže za lijevog beka, onda je to tako
Kad Maldini priča o odbrambenim igračima svi ustanite i poklopite se. Ako neko zna šta je dobar lijevi bek, onda je to on.
Kakav on za njega je Lahm direktor :D
PAPAK DA TI JA ZEMKA STENO MAN UNITED 19BARCLYS 20 NA PUTU 3X CHAPMPIONS LEUGE 11X FACUP 4 2MENAGERA 50 DINAGO DECENIJAMA NAJBOLJI IGRACI NA SVIJETU IGARALI SU I GRAJU ZA NAS. OPS ZABORAVI NAJVRIJEDNIJI TIM PA TEK ONDA NEKI REAL 9I BARCELONA
Sta ima u Europa ligi? :)
AHA JESTE POSLE EVRE!! M.U.F.C.
potpisujem
Puno je bolji Abidal u odbrani od Marcela, nego što je Marcelo bolji od Abidala u napadu, tako da je Abidal najbolji lijevi bek, jer bočni igrači i trebaju primarno da brane svoj gol.
..a desni Alves..;-)
fakat kad co\'ek ostari nije nizasta- pa ni da puno komentarise ...
Maldini zašto ti služe te krupne oci
a Svraka iz Zelje ?
Jašta.....
Maldini halucinira, sta je sa Lahmom, Evrom, A. Colom,......