Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stari je sigurno ponsan na tebe,samo naprijed Ali jedan covjek kojem dugujes jedno veliko hvala je ISMET BAJRAMOVIC ĆELO,babuka je jedan...
@VlahoRemovex nemas blage sta pricas,ustvari pricas nesto kad je covjek umro.U ono doba dok je on bio ziv sarajevom se nisu setali klosari,vec je sve po PS-u bilo. Za jedne će biti okorjeli kriminalac i zločinac, a za druge - Babuka će vječno ostati jedan i jedini, neponovljivi.
Drago mi je da i nogomet u našoj zemlji napreduje. Potrebno je više suradnje i sa Hrvatskom barem na športskom planu.
KOLIKO BAS MU STARI PLACA ZA OVE REKLAME I KOME JE ULETIO ZA OVOGA MALOG PA U BIH 10X BOLJIH IGRACA IMA
Dijete FK Sarajeva
Sretno Mak Varesanovic i da uspijes u Seriji A, zaista bih od srca najiskrenije volio. Mnogo uspjeha ti zelim i da nemas nikakvih povreda na utakmicama ili na treningu.
Komsijina krava nek je ziva i zdrava
Svaka cast momak, samo gaziiii.. Stipu ti ove nashe kloshare sto zavidee kad vide da je komsija napravio vecu kucu od njihovee.... Nadam se da cemo te gledati u dresu Bih uskoro, a i faca si. Sretnoo
Od danas za Udineze navijam, još kad ovaj ljepotan postane prvotimac ni jednu utakmicu neću propustiti.
Mi Bosnjaci se samo sramotimo
@kolem Vlasino smrljiva zar u po bijela dana nemas pametnije sta od blejanja u bosnaske portale
@dededede Ahahahhaa
sad će bošnje da pišu odma u reprezentaciju hahaahah