Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slicno kao Zajko Zeba u dresu Slobode protiv Zrinjskog
Sinoć su zaslužili i onakav gol i onakvo ispadanje, Prvih 25 minuta drugog poluvremena igrali su kao najgori tim u istoriji fudbala, svi igrači obje lijeve, odbijaju se lopte od njih, ne mogu dva pasa povezati, kao da čekaju da utakmica završi 1-0. Možda im je ovo i bolje jer će nakon Palasa imati dvije sedmice reprezentativne pauze da se pripreme za konačan napad na titulu. Vrijeme će pokazati da li je sinoćnja utakmica bila "blessings in the skies" ili "početak kraja".
Blessing in disguise
Arsenala bas hoce da primaju ovakve golove. Klub na mrvama osnovan. Finale Cup UEFA 1994/95 ako se ko sjeca, igraju Zaragoza - Arsenal, rezultat 1:1 igra se 119 minuta, treba penali da odluce pobjednika, a onda Mohamed Nayim sa centra terena lobuje Seamana za 2:1 i Zaragoza osvaja Cup UEFA.