Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko, poserem ti se majci u dimije!
mn volim bosnu........iz makedonije sam ali zivim u italiu.....moja majka je iz bosne a jedan dan cu zaigrati za bosnu..obecavam ja to....imam samo bosnu u srce......najbolju smo....
Vrati se ba u zelju tu ti je najbolje
bravo dijamantu,Bosanska krajina je uz tebe
HVALA TI EDINE DO NEBA
Bardo je Dzeko,Dijamant,al jedan je Zmaj-Ibi
Bravo Dzeko! Volimo te i u Srbiji! Sto ljudi,sto cudi! Smrt fasizmu,sloboda narodu!
dao golova za pola sezone kolik on z asezonu i niko ga ne spominje ooooooooooooooooooooooooooooooooo naroda
Ubico...
daji golove i suti vise
Znaci Bosanac sam, a nisam bosnjak, hrvat, srbin, jevrej, pravoslavac, katolik, musliman nisam nista od toga ali sam zato BOSANAC. I ti sto si komentarisao nekome da nije bosanac nego bosnjak, vjerovatno ces sad mene nazvati islamofobom, zato sto ce ti faliti kapaciteta da razumijes ovo sto sam ti ja rekao pa neces imati drugog argumenta. Al to nije tema danasnje emisije. Dzeko Care samo naprijed, trenutno si najbolji ambasador BIH i nas BOSANACA i HERCEGOVACA.
nepotrebnooooooo , Bosanci su nacija i narod, a čiji pripadnici smatraju Bosnu i Hercegovinu svojom domovinom. Bosanci su i glavni pojam za pripadnike stanovnika zemlje Bosne i Hercegovine, što po opredjeljenju može da uključuje današnje Bošnjake, bosanske Srbe i bosanske Hrvate, kao i ostale stanovnike zemlje Bosne i Hercegovine, kako u samoj Bosni, tako i u inostranstvu. Ime se odnosi na sve stanovnike Bosne i Hercegovine, pripadnike zemlji Bosni i Hercegovini, bez razlika u regionalnim, vjerskim ili nacionalnim pripadnostima.
ADIQ-supcino
SJAJI SJAJI BOSANSKI DIJAMANTU....SIROM EVROPE I SVIJETA,,,,:):) POKAZI SVIMA KO SMO MI BOSANCI...... MI NISMO BOSANCI NEGO BOŠNJACI!!!
Par zamjerki: - Ne može se niko nadovezati ni na koga - \"osmjeh\" - piše se osmijeh.