Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smotan do kraja
Ko ga je pratio dok je igrao u Leicesteru i sad, nije isti igrac.
Ovaj lik vise nije u vinklo . Pripreme i nema ga u rosteru
@stjepan, ne sramoti to plemenito bošnjačko ime!
Na stranu greške u defanzivni, lik dobro igra u prekidima, pokazao se dobro u reprezentaciji. To što je propao u Unitedu, ništa novo.
hodajuca katastrofa...mr.bean ali doslovno...
Na koji fazon je ovaj uspio u fudbalu i igra u Manchesteru??
englez jarane, englez. kad si englez, imas dvije lijeve noge, vrijedis minimalno 50 miliona funti.
Bojim se da će Onana nadmašiti Maguirea
Za svaki njegov kiks kriv je Ferguson😄 Čovjek je podigao klub na takav nivo da se mnogi igrači s tim pritiskom ne mogu nositi. Pogledajte videe Maguirea iz Leicestera, htio ga City, došao United i ponudio više i Harry čini pogrešku karijere. Mislim da kod Guardiole ne bi izgubio samopouzdanje, Pep zna ući u glavu igrača i da bi tamo bio jedan dobar stoper. Ovako je dosao u klub koji nijedan trener ne može vodit nakon Fergusona i čovjek se tu ne snalazi
Ima on sreće što Onana nije bio na golu inače bi popio štos u glavu.
Lik spavao na mrvama 🤣
Nemam sreće u životu Hari mgvajer
pa da su mene platili troduplo manje ne bi ove greske pravio hahahaha joj panjine ljubi ga babo
statisticki i dalje medju 10 najboljih odbranbenih igraca na svijetu (iako se samo greske isticu jer je to neki trend) sutra kad se covjek ubije zbog nepravednih i pretjeranih kompilacija nece biti samo nejgova krivica vec svih vas medija.
Kad kazu prije Gvardiola najskuplje placeni odbrambeni igrac ikada...djeca nam se smiju moj Reufe
Ma čovjek samo ne igra na pravoj poziciji! Treba ga staviti kao isturenog špica, em je daleko od svog gola, em će pogoditi mrežu kad tad ako se ponaša kao da je njegov golman ispred!
Al fakat je neshvatljivo da frajer i dalje igra u elitnom rangu
Engleski Emir Spahic
Meni su gori oni koji su ga kupili i dali 90 miliona ..Ccc