Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Kenane.
Magoda Voli Zenski Fudbal jer Voli da Zlostavkja Zene ! Pricas suplju Magoda tvoj Sef Niskic glavni Haver sa Dodikom i Vicom
Kenan Jagoda, inace podrzava Tomislava Ubicu Spahovica i promovira njegove borbe. Bravo Jagoda smrads, pricaj nam malo o postenju i nepravdi :)
Jah, stade u zaštitu gnom koji tuče žene. Nezz ko je gori od njih, savez, ministar ili selektorica. Pih
Sad ce jos postati zastitnik zena.😂😂Ovaj lik fenomen😂😂
Ova ko Sebija, ne zna se sama povuci. Ko da je mjesto selektora Bogom dato samo za nju, a rezultati u zadnje vrijeme nikakvi. NSBiH je trenutno rak rana drzave ali ova je zasluzila da je smjene!!
Ovi lešinari iz Nogometnog saveza uništili su BH fudbal na svim nivoima, korupcija, katastrofalni rezultati, rad u unutrašnjosti saveza kao da je privatna firma u pitanju. Bravo Keno, te lešinare treba u potpunosti raspustiti, zaposliti stručne ljude koji vole ovu zemlju.
Kakav je rezultat napravila za 20 godina?
Od najgore reprezentacije Evrope u zemlji u kojoj se jedva ulaže u muški sport, a kamo li ženski, napravila respektabilnu repku koja svake godine igra baraž.