Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako neko ima broj da ga ja zovem ako Prosinecki nece
@sandy A ko ce mu asistentirati?? Jajalo??
Kad se sjetim kad je za Hoffenheim parao mreže u Bundes ligi. Da ga ona povreda nije zeznula danas bi bio jedan od najboljih napadaca. Tad dok je bio u formi sam ga vidio u Real Madridu, Barceloni ili nekom drugom velikanu. Steta za onu povredu....
@Hoschef Steta,bio bi najveci strijelac njemacke kako su nijemci govorili.
Peticija: Vratiti Vedatora (plavo oko ) u reprezentaciju pod hitno!
Da Bosna ima boljeg trenera, da Vranjes ima maloo mozga u glavi pa da nije napravio ona sranja, da imamo Vedatora i Dzeku u napadu, gdje bi kraj bio nasoj reprezentaciji pitam se.
Bravo kralju...
Jednom rječju...legenda. :)
Allah te nagradio Vedo naš!!!
Nikad mi nece biti jasno zasto nije zaigrao za neki jos veci klub, jeste uzeo titulu bundesligem ali sa kakvom lakocom se vedo oslobadja protivnika pa stvarno je malo takvih napadaca
Ova Herta Vedatoru treba kip da digne sta covjek radi za tu ekipu. U repki sa Vedom bi cuda napravili ali nece covjek da mu Visca ubacuje lopte navikao je on na kvalitetnije centarsuteve.
@gooUser1562970838 nemoj tako, pa igro covjek do 33-34. godine za repku, odveo nas na svjetsko
Hajde Vedo dodzi i odvedi nas na Euro majke ti...
da dodju mesi i ronaldo ne bi nas mogli iscupati
"Der Typ ist ein Killer"
oko plavo vrati se