Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirza, ugledaj se na Magatha i odmah se izvini Avdiću, što se njegova genijalnost također ne koristi.
kasno mu je i u 21...idi se odma udari tupim predmetom u celo...
Haj ti sine idi odgledaj pokemone ili sta vec gledas i u krevet najkasnije do 21h, ko tako kaze za Raula veze nema sa zivotom.
Zašto naš Edin Džeko nije prešao u Juventus?
Freiburg - Schalke tip : 2 kvota: 2.30 kvota skocila sa 1.75 na 2.30 , al opet sam odigro , *ebajiga
jel ovaj normalan, pa ja slavio sto je otiso iz reala konacno, lahko mu je tamo bilo da ti go samo ceko tudje otpatke tj odbijene lopte. Tamo je imao zvijezde da ucine posao lako mu je bilo zavrsiti a sta ce u shalkeu moze da ceka i da se nada samo nekoj zalutaloj lopti
Meni je ćast što je vako ćovjek vodijo našeg Edina Džeku!
Felix je veliki trener, sigurno ce uspjeti povratiti Schalke medju top 5 u Njemackoj. Ne vjerujem da ce osvojiti tituli, no sigurno ce igrati iduce godine u Evropi (Liga sampiona ili Evropska liga). Ipak to je covjek koji je od naseg Edina Džeke napravio pravog napadaca. :)