Bundesliga
0

Magath otjerao Daniela Adlunga s treninga

Totalsport
Foto: AFP/DDP/File
Foto: AFP/DDP/File
Pred nogometašima Wolfsburga utakmica je posljednjeg, 34. kola njemačke Bundeslige, a naslov prvaka pokušat će dohvatiti nakon 90 minuta protiv bremenskog Werdera.

Pobijedi li Bayern u posljednjoj prvenstvenoj utakmici Stuttgarta, a vodeći Wolfsburg upiše poraz od bremenskoga Werdera aktualni prvak stavit će još jedan trofej najbolje momčadi prvenstva u svoju vitrinu. U protivnom će prvakom postati Wolfsburg, pa ne čude povišene tenzije na travnjaku, kao niti maksimalna ozbiljnost koju trener Felix Magath zahtjeva od svojih igrača.

Ipak, trening u srijedu sve nije bilo točno onako kako je Magath zamislio, a najdeblji je kraj izvukao 21-godišnji Daniel Adlung, čijom izvedbom Magath nije bio zadovoljan. Nakon pola sata trener pred kojim je naslov prvaka pokazao je put u svlačionicu momku koji je 2008. godine pristigao iz Greuther Fürtha, a ove sezone još nije sakupio niti minute za vodeći tim prvenstva.

Dodajmo da je dan svojim poslodavcima u Wolfsburgu popravio kapiten Brazilac Josue Anunciado de Oliveira produženjem ugovora. Prema novom bi u klubu trebao ostati do 2013. godine.

  • Radujem se ostanku. Porodica i ja smo dobro prihvaćeni i stekli smo mnogo prijatelja. Lično priželjkujem nastavak dobrih rezultata s klubom - kazao je Jose koji je u Wolfsburg stigao 2007. godine iz Sao Paula.