Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit će neizvjesno do samog kraja i veoma je neumjesno izjaviti da ekipa poput Barcelone protiv nekoga nema šanse, u ovom slucaju šanse su 50:50.
E moj magath sa Barselonom je i sokera opasno igrati
Tako je Maghat, svako svog konja hvali :) tako ste hvalili i 2009 god pa prva tekma 1:1, a onda kad ste dosli na Megdan primili ste 4:0 u mrezu i kuci !!!
Jebo vas taj Magaht koji je to izjavio jer je glupnek je Bayern jači Barca ide do pobjede
hahaahahaha
izgleda da ce biti njemacko finale :)
Ako budu igrali kao protiv PSGa, tačno je da nemaju šanse. Ali Bayern mora pobijediti Barcelonu ili Madrid da bi ga se moglo uzeti u obzir kao najbolji klub. Njihova forma je strašna, al' realno, nisu imali rivala po mjeri.
..e moj Magat..pa nije PSG FK Vrbani..reprezentacija svijeta u malom...seici, 500 mil., ibrahimovici, thiaogosi, lavazzetisi, lukasi, pastorosi..kamile..pareli Francuske i Pariza..bekemi..bjazi ba..
sta ovaj lud za Bayernom odkad je mandzukic presao, sta je Magath uradio to posebno, dzeko i misimovic uz grafitea su osvojili ligu, sa bayernom dok ih je on vodio nisu imali konkurencije, schalke dok je vodio nista posebno uradio nije, da je magath rekao nesto protiv bayerna nebi ti tako pricao -
Nemas ti pojma da pratis njemacku ligu u sta sumnjam I ne znas sta je covjek uradio
Vidis da Magath tj strucnjak zna a ne ko ova djeca iz barse
MOJ MAGAT,NEMAŠ TI POJMA