Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sampdoria,Deportivo,Monaco,Birmingham,West Ham,sve ispalo,ko bih rekao ! ( :
pa ja...finalista lige prvaka ispdne u drugu ligu...a kod nas ako je Sarajevo ili Zeljo 4. mjesto prave se emisije na TV na temu \"zasto nasi najbolji klubovi nisu na vrhu\"...svi mogu igrat slabo samo Sarajevo i Zeljo ne smiju...mos mislit giganata... :/
I tako renomiran fudbalski klub ode u drugu ligu. Klub koji je od pamtivijeka bio jedan od nositelja Francuskog fudbala... Lyon je to tek postao pocetkom ovog milenijuma. Vratit ce se Valter :)
ja navijam za bre(a)st :D to najvise volim j.b.g.
2004 finalista lige prvaka bio sta bi sad od ovakvog kluba
ee moj monako sjecam se kad je u ligi prvaka proso celzi i igro u finalu protiv porta...sta bi od onakog giganta