Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je Mire pravo drago dijete. Djeluje nevino i neiskvareno. Kad se još sjetim odakle potiče i kako ga je mati u naramku spašavala, još mi je draži. I on i svi naši momci koji su potekli iz ovog našeg jada i čemera, protjerani, a sada napravili svjetske karijere.
Ovo je ljepota, BH Fudbal u usponu; Vjeciti derbi ROMA vs. LAZIO, Pjanic vs. Lulic. Bice uzivanja ove godine..
Potpisano i on i Gago
jooooj sad u reprezantaciji imamo i vucice, kad rastrgamo pijetlove...
katastofalan potez Pjanica otici u ekipu koja ne moze savladati Slovan iz bratislave i ligu koja je svaki dan slabija i slabija
http://www.youtube.com/watch?v=HcORO7EgNtM
sretno pjanke u romi ćeš imati sigurno više minutaže na terenu gdje god igrao bosna je uz tebe sretnoooooooooooo
Pjanicu da si Mi od brata sin ne bih ti meni igro u petak. Cuj 2 dana p pred utakmicu on napusta pripreme da bi imaol ljekarski pregled.
Ode covjek sa lava na vucicu!!! Pa hajd... kad si vec tako odabro nek ti je sa srecom,i naravno ti gdje god igro mi te bodrimo!!!
Sretno majstore ! Nadam se da ćeš konačno bljesnuti u Romi (to si mogao i u Lyonu, al\' ti šupci zbog Gourcof-a nisu dozvolili)i razveseljavati milione Bosanaca i Hercegovaca širom svijeta.
http://www.powerplaymanager.com/r765872 Igrajte ljudi menadjera :)
Čim su ga iz Liona tek tako pustili onda je i bolje što je otišao. Jest da su ga u Lionu uvijek smatrali igračem koji može svojim ulaskom promijeniti igru ali pored domaćeg Gurkufa on ispada samo višak. Sretno i ne želim da dajem svoju prognozu za snalaženje u Romi znamo kako je s Džekom bilo na početku.
toliko o super klasi .... :(
pjanic je nas najveci potencijal mislim dijamant(dzehko) je dobar al pjanic je jako mlad i a ima odlicnu tehniku ... fali mu malo samopuzdanja i minutaze sto ce nadam se i dobiti .......uglavnom ....potencijalni vrhunski veznik ....samo da mu talijani noge ne slome
Upamtite, ovo ce biti kljucni igrac Rome, nosit ce kljuceve od svlacionica
http://www.youtube.com/watch?v=PZqYPD 03aIs