Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Desi se to svakome pa i Elfu.Ali jednom u sto godina.Bog zna kad će se opet desiti:Uskorio garant Nijemcima ne.
Šved jase Šved jase crnog svabu crnog svabu potresla se sva evroooooopaaaaaaa
govori onaj švabski komentator ovako nesto se nikad nije desilo u historiji reprezentacije..da vode 4:0 i na kraju prokockaju tu prednost...
svi golovi na 4 fudbal .com
Cuj ne zna sta se desilo.Da li si pomislio da su mozda Svedi ipak bolja ekipa od ocekivanog?
Štelaaaa!!!
Ma ne vjerujem da bi se sad neko igrao s time, nakon ove afere s Karabaticem. Sto posto nije namjestaljka, nego su se opustili, a sta drugo, kad vodis sa 4:0? Kad su primili prvi, kontali su, ok, nista strasno, kad je doslo do 4:3, onda je bilo kasno. Svedjani su kvalitetan tim, imaju Ibru, vidjelisu da im je krenulo i navalili. Nije to nas mentalitet, cim primis gol , odma padne moral.
kladionice su cudo
prodata tekma...ja nemam drugog logicnog objasnjenja...