Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grande Senad, grande Lazio
Metropola vs Tamara Biblija 0-1
Lula uvijek smiren i skoncentrisan na igru, pravi el capitano
Gospodine Shuman, koji je cilj bh rukmetasa u ovim ciklusu kvalifikacija. Bilal Shuman: Pa vidite ja i cijela ekipa boricemo se za baraz, nije lahko ali jak smo kolektiv. I tako Bilal Shuman deset godina prima od saveza platu i biljezi poraz do poraza i nije ga SRAMOTA.
Lula je bas podcijenjen u nas. Da igra za Italiju ili Svicarsku, vjerovatno bi uzivao status fudbalskog autoriteta, ali jok, nama nije dovoljno dobar. Kakva smo mi samo govna, boze me sacuvaj. Pa evo da bar imamo ligu na nivou bar trece italijanske, nekako bih shvatio, ali ovako, kad nas nema nigdje, nama opet ne valjaju dokazani profesionalci. Svaka cast Senadu sto nas davno nije odjbo.
Navijaci Lazia obozavaju Lulica, cak su i djeci davali ime Senad Hehe
Biti kapiten Lacija je velika stvar
Cestitke Lula zmaju nas. Oduvijek si bio i ljudina i igracina. Sve najbolje.