Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak je prava radilica na terenu..timski igrac, uz Klose-a najjace pojacanje Lazia.. Samo naprijed zmaju!
standardno dobar lulic
@Doboj-boj šta ste ba okupirali 70 % države hahaa, to možda na Rise of Nation hahahaa, da vam nije bilo dejtona, ne bi sad pisao komentare pe deru jedan neobrezani..
doboj jug ti si turcin 1/1.
strasnoooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ljudi...mi smo 1991. zaprijetili verbalno i ispunili svoju riječ...70% države zauzeli...Vi prijetite 15 godina a ne radite ništa. Pravi ste \"Bošnjaci\"...hahaha...A ja nisam Bosanac. Ja sam Srpijanac!
je.b.em ja tebi malo mrt.vi.h u tom doboju, zar ima kod vas papaka internet ? Dodji u Sarajevo pa se kur..ci pa cemo vidjet ko nece ziv izaci iz grada. Jbem ti sestru
@Doboj-boj 1000 puta sam pisao VI BOSANCI koji ne volite svoju drzavu BiH a zivite u njoj radite u njoj pricate NAS jezik sta mislite sta ste jer vas niti Srbija niti Hrvatska ne gledaju kao njihove vi ste otpad :)
@Doboj-boj Malo vas je i nije vam ovo 92-a...Hajd sad,pojedi to čvaraka što imaš i idi da goniš drva iz šume sa riđanom,mali kompleksašu sa naočarima.
Republika Srpska jeste entitet u Bosni i Hercegovini. Ali u toj Republici Srpskoj Bosna i Hercegovina ne postoji ;) tako da mi je svejedno....Mi smo država za sebe! Dođi u Doboj i reci \"Ovo je Bosna\", živ nećeš izaći iz grada ;)
sta se ti javljas, misu mali!! zivis u bosni i nesto pricas o bosancerosima. republika srpska je entitet u bosni, to znaci u bosni i hercegovini. zato tishu mishu punoglavac.
Lulić je prosječan igrač, nego ga vi Bosančerosi dižete u nebesa.
sve je ovo dobro, samo još da Medunjanin, Salihović, Ibišević i Muslimović nađu dobre klubove, to bi nas unaprijedilo pravo..
svaki trener bi ga pozelio
Lulic i Pjanic su primjer dobrog odabira ekipe za nastavak karijere dok je Dzeksonu bolje bilo da se vratio u Zelju nego da zabar handri kako hoce...
nije zabio opet eurogol !