Nogomet
0

Lukaku: Želim dokazati Mourinhu da je pogriješio

Totalsport
Romelu Lukaku (Foto: AFP)
Romelu Lukaku (Foto: AFP)
Belgijski nogometaš Romelu Lukaku (20) odradio je vrlo zanimljiv intervju, u kojem je izrazio veliku želju da Everton, u kojem igra na posudbi, bude bolji od njegovog Chelseaja.

"Dokazat ću Joseu Mourinhu da je pogriješio kada me poslao na posudbu u Everton. Želim postići više golova od svih napadača Chelseaja ove sezone. To je moj cilj i motivacija", rekao je Lukaku za Nieuwsblad.

"Trener je donio takvu odluku i moram je poštovati. Ja nisam na nju mogao utjecati, pa mi je sad zadatak dokazati da je on pogriješio. Već sam drugu sezonu zaredom na posudbi (prošle sezone West Bromwich) i zbog toga mi se motaju razna pitanja po glavi. No sada mi jedino preostaje da postižem golove i možda onda ljudi shvate kakav sam napadač", rekao je 20-godišnje čudo od napadača, pa zaključio:

"Nadam se da će moji golovi za Everton pomoći da budemo bolje rangirani na kraju sezone od Chelseaja. Isto tako se nadam da ću još dugo ostati u Chelseaju zajedno s Mourinhom, koji je uistinu sjajan trener!"

Treba napomenuti da nijedan napadač Chelseaja nije postigao pogodak ove sezone u Premierligi, dok je Lukaku, koji je prošle sezone postigao 17 za West Brom, zabio već četiri za Everton.