Sasvim zasluženo
2.1k
Luka Modrić osvojio Zlatnu loptu
Komentari (714)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Modric odigrao sezonu karijere, ali realno Ronaldo i Messi su za njega a i sve ostale vanzemaljci.
Ljubomora je cudo bolest koja nema lijeka a ti kljunaru nemozes ni kopacke cistit hahahah na aparatima si hahahaha Luka Modric najbolji iznad svih
@Realnost1993 Šta je Modrić osvojio sa reprezentacijom? NIŠTA! Samo se pobjednici pamte! A obojica su dali milion golova i odlučili milion utakmica bez kojih Modrić ne bi ni dobio ove nagrade! Real je od njega napravio igrača ne reprezentacija
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I neko kaze sta ce coban .e moj atife a ti u gradu a za kafe nemas .luka aferim
koliko je ronaldo imao bodova kad saberemo i jedne i druge blizu su
Modric je institucija nogeta svaka cast Legendo sve najbolje i da jos loju osvojis a ljubomorne duse mogu da ti .....
Da FIFA i UEFA pošalju pismeno izvinjenje Iniesti, Čaviju, Pirlu, Snajderu, Riberiju i ostalim velemajstorima koji su imali daleko bolje sezone nego što će Luka ikad imati...pa su bili zakinuti za ovu nagradu. P.s. Realovac sam i drag mi je Luka al al...
⚽⚽⚽LUKA⚽LUKA⚽⚽LUKA⚽⚽LUKA⚽⚽LUKA⚽⚽LUKA⚽⚽⚽LUKA⚽⚽LUKA⚽⚽⚽LUKA⚽LUKA⚽⚽LUKA⚽
Velika nepravda što Iniesta i Xavi nisu osvojili,ovo je jedan vid satisfakcije...ustat i reći Luka Modrić,bravo majstore...psi laju,a karavane prolaze!!!!!
kad su xavi i iniesta trebali dobit nagradu ispred njih su bili ronaldo i mesi.
Velika nepravda što Iniesta i Xavi nisu osvojili,ovo je jedan vid satisfakcije...ustat i reći Luka Modrić,bravo majstore...psi laju,a karavane prolaze!!!!!
Velika nepravda što Iniesta i Xavi nisu osvojili,ovo je jedan vid satisfakcije...ustat i reći Luka Modrić,bravo majstore...psi laju,a karavane prolaze!!!!!
Slažem se za ovu godinu je bio najbolji, al uspoređivati ga sa Ronaldom i Messijem je smiješno. On je osvojio ove nagrade zahvaljujući opet Ronaldu! Da nije Ronalda bilo Real ne bi osvajao ništa, a time i Modrić. Evo sad je dokaz kakav je Modrić bez Ronalda.
Uporđivati ronalda i pelea je van pameti,mada ni pele ne bi bio pele da kraj njega nisu bili didi i vava i ziko....
Realno, Isco je profesor za Modrića, a Salah,Neymar,Messi su klasa više...
Haj nek ti bude Luka. Cestitke, al relano trebao je Ronaldo uzeti.
bravo luka,, ti si ponos svih hrvata,,.....
Pravi kozojeb al ono bukvalno bas
ne to ste vi..a gore u švedskoj ste prešli na irvase..malo se modernizovali..hehehe
Ja to nikad ne bih skontao. Valjda se kozojebi prepoznaju medjusobno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zasluženo 1000% Uspješna godina u klubu i reprezentaciji. Jedan od rijetkih sa ovakvim uspjehom, najvjerovatnije najuspješnija godina njegove karijere.
...uh kako bi mu ga obalila, al ne zato što ima para već zato što ima capin...
Za mene je Dzeko kandidat za osvajanja ove nagrade..al et
..... šta će jadničak ! .... meni baš drago , kako je neko iz onog kamenjara , one vukojebine , onih koza i sl. , uspio u bilo čemu !
Viš li koliko se grči u osmehu. Rado bi mu darovao binjarsku kuglu 🎱 pa da lepo pročavrlja te anusne hemeroide.
⚽LUKA⚽KOLINDA⚽⚽LUKA⚽KOLINDA⚽⚽LUKA⚽KOLINDA⚽⚽LUKA⚽KOLINDA⚽⚽LUKA⚽KOLINDA⚽⚽LUKA⚽KOLINDA⚽⚽LUKA⚽KOLINDA⚽⚽LUKA⚽KOLINDA⚽⚽LUKA⚽KOLINDA⚽⚽LUKA⚽KOLINDA⚽⚽LUKA⚽KOLINDA⚽⚽LUKA⚽KOLINDA⚽⚽LUKA⚽KOLINDA⚽⚽LUKA⚽KOLINDA⚽⚽LUKA⚽KOLINDA⚽⚽LUKA⚽KOLINDA⚽⚽LUKA⚽KOLINDA⚽⚽LUKA⚽KOLINDA⚽⚽LUKA⚽KOLINDA⚽⚽LUKA⚽KOLINDA⚽