Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar je Modrić igrač, da nije, ne bi igrao niti odigrao ovoliko utakmica za Real. Ali, da je zasluženo dobio nagradu za najboljeg igrača prošle godine...nije. Recimo Iniesta, koji je godišnje imao prosjek od 50 asistencija i 8 golova, koji je držao vezni red pod konac, nikada nije osvojio tu nagradu , a igrao je na identičnoj poziciji i za 2 klase je kvalitetniji igrač od Modrića.
Ružan.
Igrac koji zabije 2 gola i ima 4 asistencije godisnje, najveca prevara u novijoj fudbalskoj eri.
Prije nego sto pocne paljba po njemu,sjetite se da je ovaj momak igrao svjetsko finale i osvojio ligu prvaka prosle godine,tad kad je i izabran za najboljeg igraca,bez sumnje bez njega te ekipe nebi izgurale tako daleko. Svaka cast Luka
Pa cestitam...neka jos bude Modrica sa ovih prostora...
"300 tekma? ne sjećam se ni jedne od 299 prethodnih"